Efterlysning – kaffe og kage

Efterlysning – kaffe og kage

Mai-britt og jeg søger en, som vil overtage vores forpligtelse til at sørge for kaffe og kage til det arbejdende folk i morgen aften. Vi har overtaget vagten og har fordelt dagene, så Mai-britt tager onsdag, fredag og lørdag, og jeg tager tirsdag, torsdag og søndag. Men ingen af os kan mandag, så vi har brug for hjælp.  Kunne det være dig?

Efter en dag med masser af mennesker og masser af sang, tog jeg ud til kvierne i aften. Det var godt at snakke med dem.  493 er ved at blive voksen, og hun er på vej til at blive en rigtig dejlig ko.  Hun er ved at finde ud af, at hun skal stå stille, når hun bliver kløet.  Hun er efterhånden med på full body massage, og uh, hvor er det godt at blive kløet under hagerne.

Jeg havde taget lidt gulerødder med og et par af mine fine røde æbler, som jeg tænkte vi kunne dele.  Men hverken gulerødder eller æbler var interessante i aften. Jeg slog lidt tidsler med leen, og da jeg tog fat på brændenælderne, se så blev det pludselig interessant. Kviernes tunge er skabt anderledes end min, for de gik straks i gang med at spise løs af brændenælderne. Det var noget der smagte dem, og de fandt hurtig ud af, at det topskuddene der er de lækreste.

Mht til arbejdet i morgen aften tror jeg ikke, at I behøver at tænke på at slå under hegnet. Til gengæld vil det være godt at få renset badekaret. Jeg kan se, at der er en, der har gravet kanal til overskudsvandet fornylig, men det vil være udmærket at medbringe en skovl og gøre kanalen lidt bredere og dybere.  Den “sander”jo hurtigt til, og med det regn vi får nu, er det godt at få vandet ledt væk.

Jeg lod mine gulerødder og et æble ligge derude på hyndeboksen. Måske de kan friste kvierne i morgen.

God arbejdslyst

Marianne

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.