Liv, hvor du bor

Liv, hvor du bor

Fredericia Kommune afholder d. 19. august mellem kl. 14 og 18 en minikonference i det gamle Føtex. Konferencen hedder Liv, hvor du bor, og byens foreninger og ildsjæle er inviteret til at deltage.  Jeg deltager og repræsenterer både den nye forening Sponsorpas, som jeg er formand for og Delenko.  Jeg tror, at det bliver en spændende eftermiddag, og hvis du har lyst til at deltage, vil det være alletiders for Delenko og for mig og, håber jeg, for dig.  Der vil i løbet af eftermiddagen være 3 oplægsholdere, og der vil være ideudveksling med Marianne Husted fra avisen som ordstyrer. I pauserne kan man gå rundt og kigge på de forskellige foreningers boder, og det er her vi har mulighed for at vise billeder fra engen og fortælle om foreningen og vores oplevelser, både i engen og hjemme ved middagsbordet. Vi har en lille folder som vi kan uddele  og vi har en billedmappe, som folk kan kigge i.  Det giver os alletiders mulighed for at invitere folk til vores Åben Eng arrangement d. 7. september. Vi laver en “flyers” herom, som folk kan tage med hjem. Jeg foreslår, at du kontakter mig, vil du har lyst til at deltage, så vi kan aftale nærmere. tlf. 40331418.Du skal tilmeldes hos kommunen, og det forudsætter selvfølgelig, at der stadig er plads. Men gl. Føtex er stor, så det er næppe noget problem. Det vil måske være svært for dig at komme, når det allerede er kl. 14.  Kommunen er opmærksom på, at mange vil være på arbejde, men det er et kompromis, som arrangøren nævnte, da jeg talte med hende.  Der deltager også mange fra kommunens side, og de er på overarbejde efter kl. 16, så ved at lægge konference fra 14-18, imødekommer/generer hun begge parter lige meget.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.