Så er kvierne oppe på stykket ved Herslevvej

Så er kvierne oppe på stykket ved Herslevvej

Anette og jeg har lige været ude og se til hegnet, som skulle have problemer med at holde strøm natten over. Vi fandt ingen fejl, men har stillet et ekstra batteri, så hvis andre skulle opleve problemer kan batteriet skiftes. Skal i guides, så ring bare.

kvier herslevvej

Vi mødte Uffe S. som var i gang med lokke kvierne over på stykket op til Herslevvej. Med lidt fælles hjælp og masser af frisk løv fra træerne lykkedes det. Planen er at lade dem stå der et par uger eller tre. Alle skal være opmærksomme på om der er vand nok i det blå trug. Hvis ikke, så lad en fra bestyrelsen det vide straks.

Mvh. Uffe de F.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.