Status 11/8/2013

Status 11/8/2013

indsendt 11/08/2013 11.46 af Asta Fink
Vi har haft vagten fredag til søndag. Vi har været hele hegnet rundt og slået lidt med le langs Herslevvej ned mod åen og videre langs åen. Der gror mandshøje brændenælder og en meget høj plante med lyserøde blomster . Hvad mon den hedder? Ikke gederams, dem er der også enkelte af. Under alle omstændigheder vil det lægge sig ind over hegnet efter regn. Så det vil være godt med en buskrydder på ydersiden af hegnet i morgen.

Og kvierne: de har det bare godt.

Og naboens tyr: står og ser truende ud. Lørdag stod den og skrabede i jorden og brummede og fnyste. Den gik vi godt nok langt uden om selv om der var 2 eltråde imellem den og os.

Ole og asta

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.