Uvejr over engen

Uvejr over engen

Tirsdag morgen gik et uvejr hen over vores egn, og på engen hos kvierne er der et tydeligt tegn på, at der er kommet voldsomme vindstød. En kæmpestor gren er knækket af den gamle pil, som står på det lille jorddige, hvor hegnstråden skiller “vores” område fra det, som vi har udlånt. Hvis kvierne havde opholdt sig under træet kunne det have fået katastrofale følger for dem. Grenen fra piletræet har revet en gren af et andet træ med sig i faldet. Kvierne så ud til at være helt uberørt af situationen idet de ivrigt spiste af det løv, som de lige pludselig havde fået adgang til.

Flækket træ

Også i Hans Peters skov er en meget stor gren knækket af et træ og den ligger tværs over skovvejen.

Bortset fra det, er der meget skønt derude. Vi fryder os over, at der også ude på det våde bliver græsset meget mere end tidligere år. Vi håber det giver plads til spændende planter fremover.

Annemarie og Tage

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.