Fra vagten i denne uge

Fra vagten i denne uge

indsendt 13/06/2013 08.51 af Lise Bergstrøm

Kvie og barn

Vi har været i engen mandag, onsdag og torsdag i denne omgang. De to sidste dage har jeg haft selskab af Halfdan og hans mor Neli. Halfdan undersøger alting og vil gerne have svar på sine tusind pørgsmål. Det er skønt at dele in glæde ved og fascination af naturen med sådan en videbegærlig dreng.

I dag kom kvierne hen mod os, da vi brugte Marianne-knebet, og satte os ned i græsset.

Halfdan gik modigt hen mod kvierne på egen hånd – men da de pludselig var for tæt på og han satte i løb tilbage til os, løb kvierne jo med, så både mor Neli og Halfdan fik sig en forskrækkelse.

Jeg rejste mig og gik frem mod kvierne, så de trak og tilbage – og så var der ro på flokken igen. Vi nød resten af tiden i engen ved bord-og-bænk-sættene og fik talt grundigt om at man er nødt til at bevæge sig stille, når man er sammen med dyr – for de reagerer ikke på vores hensigter, men på de signaler, de kender.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.