Så går jagten ind

Så går jagten ind

Så er det som bekendt meget snart den 16. maj og det betyder ikke meget søvn for os jagende folk før den rigtige buk har måttet lade livet. Derfor vil der fra den 15. maj ikke være adgang fra Kongstedvej men af Herslevvej hvis Jakob eller jeg har hængt skilt op angående jagt i skoven. jeg har vedhæftet billede af skydestigernes placering i år og vil gerne såfremt der er jagt at folk ikke færdes tæt op af stigerne (nok mest skydestige 2).

Da vi selv har vagten i uge 20 og vi selv tager hele vagten vil os jægere gerne frabedes alt færdsel både i skov og eng, da der vil foregå jagt hele ugen.

folk er altid velkommen til og skrive til mig eller min bror hvis der skulle være spørgsmål.

regner dog ikke med der bliver problemer da det har fungeret fint de 3 tidligere år

Mvh de spændte Jægere

Comments are closed.