Bøffer, blomster og biodiversitet

Bøffer, blomster og biodiversitet

Kom og hør hvad bøffer, blomster og biodiversitet har til fælles, når kogræsserforeningen ’Delenko’, holder et oplæg i det grønne rum. Grønt sekretariat har inviteret foreningen indenfor torsdag 17. marts kl. 19-20:30 Danmarksgade 13. Alle er velkomne.

Det grønne rum i Danmarksgade sætter denne gang spot på hvordan man som forbruger kan få mulighed for at følge sin mad fra jord til bord. Når man køber sit kød i supermarkeder, har man ingen mulighed for at vide under hvilke forhold dyrene er opvokset på – har de stået på stald hele livet eller har de gået på græs?

Medlemmer af den lokale kogræsserforening ’DelEnKo’ fortæller denne aften om foreningen og fordelene ved at være medlem af en Kogræsserforening.

Som medlem får man berigende naturoplevelser, kommer tæt på dyrene og bliver del af et fællesskab der værner om god naturpleje og lokalproduceret kød. Man får mulighed for at købe kvalitetskød, fra køer, som man selv har været med til at tilse, og man ved, at de har været behandlet godt.
Både børn og voksne kan lære en masse om naturen og dyrevelfærd og samtidig få et sjovt fællesskab med andre ”kogræssere”.

Kogræsserforeningen Delenko har eksisteret siden 2011, hvor en række engarealer i Elbodalen med hjælp fra Fredericia Kommunes naturplejepulje blev indhegnet til afgræsning med kvæg. Foreningens medlemmer (noget mere om foreningen)

Kom og hør hvordan man kan blive medlem af foreningen eller få tips til hvordan du og dine venner selv at lave en ny kogræsserforening. Der er mulighed for at få tilskud til et projekt fra kommunens naturplejepulje og Grønt Sekretariat hjælper jer gerne i gang.

Vi sørger for en snack og lidt til ganen.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig til: ellen.m.fonvig@fredericia.dk eller på facebook ’Det Grønne Fredericia’, senest 14. marts, efter ’først til mølle’, da der er begrænset plads.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.