Arbejdsaften den 17.6

Arbejdsaften den 17.6

indsendt 17/06/2013 13.18 af Marianne Bitsch

Vi var 11 i engen i aften foruden de 8 kvier. Blandt deltagerne var Mads og hans far Morten, som er en af vores nye medlemmer. De bor i Esbjerg, så det er ret flot, at de kørte til Kongsted for at være med. Morten er lillebror til vores Lise Bergstrøm. Der blev slået græs under hegn langs åen, og Arne fortsatte med leen, hvor han slap sidst.  Vi fik også samlet de sidste grene sammen fra træfældningen, og Frank slæbte brændestykker fra skoven og hen til markvejen. ( husk, at der stadig ligger brænde, som er til fri afhentning. Det vil kunne give god varme både i pejsen og i kroppen, når brændet slæbes op til Herslevvej 🙂 )

Bjarke havde bagt kage, og vi fik en hyggelig snak i vores lille indhegning.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.