EDB Kursus

EDB Kursus

indsendt 11/06/2013 13.48 af Marianne Bitsch

kvie

Her er så et billede mere af en ko. Og hvordan får man den ind i dagbogen?

Hvis du har fået adgang til dagbogen, vil du kunne se, at der øverst til venstre står “indsæt” Hvis du klikker på den, kommer der flere valgmuligheder frem, bl.a. “billede” Med denne knap får du adgang til at hente billeder fra din computer.  Den uploader og viser det sig, at billedet  er for stort, vil du kunne se bl.a. tre knapper med s m og l.  S betyder small og dermed kan du få størrelsen til at passe.

Hvis du vil skrive tekst til, starter den formentlig i bunden af billedet. Så du skal finde en knap der hedder “ombrydning”  Jeg kan lige nu ikke huske, hvordan jeg fik den frem, så jeg laver en øvelse mere.

Hvis du slet ikke har fået adgang til at skrive i dagbogen endnu, må du ikke fortvivle.  Vi arbejder på, at vi alle kan få adgang til at skrive uden login, men vi har lidt problemer med at få det til at fungere. Jeg forventer, at alle i løbet af få dage kan komme ind og skrive.  Om ikke andet har vi fundet frem til, hvorfor nogle har problemer med at logge ind.

Gælder kun for den gamle hjemmeside

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.