Login og arbejdsaften

Login og arbejdsaften

indsendt 08/06/2013 15.33 af Marianne Bitsch

Så lykkedes det mig – endda ved egen hjælp –  at få nulstillet min googlekonto, oprette ny adgangskode og logge ind.

Så nu er jeg med igen.

Der var arbejdsaften i torsdags. I det smukkeste solskin og bevæbnet med 2 buskryddere, en hækkesaks, en grensaks og 2 leer tog Annette, Uffe, Maj-britt, Frank, Arne og jeg kampen op mod græsset under hegnet. Trods en ihærdig indsats nåede vi ikke hele vejen rundt. Der er ca. 1,5 km rundt, og vi skulle jo også nå at have kaffe og snakke med hinanden og kvierne. Det var en meget smuk og hyggelig aften i engen.

Jeg var ude hos kvierne igen i fredags. Jeg havde min vandrerstøvler på. Jeg satte mig på bakken, og kvierne kom hen og snakkede med mig. De var især interesseret i mine støvler. Der blev snuset og slikket på læderet. Det var lidt makabert at se på. Jeg tror dog ikke, at de forstod, hvad der var sket med den ko, der havde båret skindet.

Græsset er meget højt ved Herslevvej og langs markvejen, så kan du afse en time, vil det være meget fint, hvis du tager ud og slår græs.

kh Marianne

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.