Kviernes første uge på engen

Kviernes første uge på engen

indsendt 12/05/2013 12.40 af Marianne Bitsch

Kviernes første uge i engen er forløbet rigtig godt. De ser ud til at fungere godt sammen, og alle virker harmoniske. Jeg har tilbragt nogle skønne aftener derude i løbet af ugen, og i aftes fik jeg så lov til at klø nr. 403, hun er sort med hvidt hoved. Jeg er måske lidt skør, men det er et magisk øjeblik, når kvien forsigtigt snuser til mit hår og bagefter forsigtigt op og ned af mine ben. Det er accept og tillid.
Jeg har lokket med bøgegrene, og flere har været henne og spise af dem. De er alle nysgerrige og flere har snuset til min hånd.

Kvierne færdes nu hjemmevant over hele området.

Der har været strøm på tråden hver gang. De første gange behøvede jeg ikke at bruge et græsstrå for at tjekke strømmen. Jeg opdagede, at der var knald på allerede, da jeg kravlede under hegnet.

Marianne

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.