Mere Dagbog fra Marianne B

Mere Dagbog fra Marianne B

indsendt 07/05/2013 00.56 af Lise Bergstrøm

Kvierne opdagede i aftes, at de kan komme over på det store stykke.  Det var en opdagelse der vakte glæde. Det gik i fuld firespring op over marken og om ikke med rejehop så med kviehop – og kviehop er mindst lige så elegante og sjove som rejehop J

Jeg kan forestille mig, at I vil finde dem på det store stykke i aften, så det er nok lettest at parkere på Kongstedvej og mødes ved borde-bænkesættet.

Jeg håber, at I får lige så fint vejr, som jeg havde i aftes derude.  Gøgen kukkede og lærken slog de sidste triller,  og et andepar baskede op fra det mest svuppede sted på markvejen.

I søndags var der i øvrigt et lille rådyr, som med stor undren længe stod og betragtede kvierne.

Jeg kommer ikke i aften og min medvagt Kit har ikke bil til rådighed i dag,  og med en lille dreng på 5 år, er det ikke sikkert, at de kommer, men jeg laver en aftale med en der sørger for, at I får kaffe/te og kage. Den tradition skal I ikke undvære

Marianne

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.